Αναζητάτε λογιστή;

Αναζητάτε λογιστή;

Είναι πολλές φορές εύκολο να πιστέψει κανείς ότι η παροχή λογιστικών συμβουλών είναι μια τετριμμένη και τυποποιημένη υπηρεσία.
Ωστόσο αναρωτηθείτε για τις υπηρεσίες που πραγματικά λαμβάνεται.

Μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης;

Είναι εξαιρετικής σημασίας να μπορεί ο Λογιστής σας να είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στην συνέχεια της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Η πολυετής εμπειρία μας στην Interlog, σε ένα ευρύ φάσμα μεγέθους εταιριών, μας δίνει την επάρκεια να καλύπτουμε τις ανάγκες σας διαχρονικά.

Έχετε την απαραίτητη γνώση;

Στην Interlog η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι που την στελεχώνουν. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, φροντίζουμε να μένει συνεχώς ενήμερο με τις εξελίξεις του λογιστικού και φορολογικού πλαισίου, ώστε και οι πελάτες μας να είναι έγκαιρα και έγκυρα ενήμεροι για εξελίξεις που τους αφορούν.

Με ποιόν θα είμαι σε επικοινωνία;

Στην Interlog φροντίζουμε η εξυπηρέτηση σας να είναι άμεση και αποτελεσματική, με τους πελάτες μας να έρχονται σε επικοινωνία με συγκεκριμένο υπεύθυνο στέλεχος για την εταιρία τους. Τα στελέχη μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία να λύσουν θέματα της καθημερινότητας σας και υποστηρίζονται εσωτερικά από άτομα που εξειδικεύονται σε θέματα φορολογικά, λογιστικά και συμβουλευτικά.

Ποια θα είναι η χρέωση;

Φροντίζουμε οι χρεώσεις μας να είναι άμεσα ανταγωνιστικές με τα δεδομένα της παρούσας αγοράς τόσο για μικρότερες όσο και για μεγαλύτερες εταιρίες. Σεβόμαστε και κατανοούμε την επιχειρηματική σας προσπάθεια, φροντίζοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες που αποφέρουν προστιθέμενη αξία.

Θα λάβω κάποιες πιο ωφέλιμες συμβουλές;

Αν απλά αναζητάτε υποστήριξη στην τήρηση των λογιστικών σας βιβλίων είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε. Ωστόσο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα εύρος συμπληρωματικών υπηρεσιών όπως:

  • – Καθοδήγηση στην εις βάθος ερμηνεία των αποτελεσμάτων της εταιρίας σας
  • – Συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας
  • – Υποστήριξη προς την Διοίκηση στην άντληση κεφαλαίων
  • – Υποστήριξη και εκπροσώπηση σας σε θέματα καθημερινών συναλλαγών με τις φορολογικές αρχές
  • – Αδιάκοπη παροχή συμβουλών για ζητήματα προκύπτουν από την καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης

Η εμπειρία μας ως σύμβουλοι αλλά και ως πρώην μέλη εταιριών βιομηχανικής παραγωγής, μας επιτρέπει να εξετάζουμε όλα τα ζητήματα πολύπλευρα και πρακτικά, προσφέροντας λύσεις άμεσες και ουσιαστικές.